ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η φωλιά του πλεκτού

Βιοτεχνία Πλεκτών Ενδυμάτων Αττική

Η βιοτεχνία μας “Η φωλιά του πλεκτού” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του πλεκτού προσφέροντας πλεκτά ρούχα ανδρικά και γυναικεία άριστης ποιότητας, υψηλής αισθητικής και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στις δυο βιοτεχνίες που διαθέτουμε στο Παγκράτι (Φρύνης 22) και στην Δάφνη (Αρτεμώνος 84) Αττικής, η έμπειρη ομάδα μας καθημερινά δημιουργεί μοναδικά πλεκτά ρούχα που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Με αγάπη & ενδιαφέρον

δημιουργούμε πλεκτά ρούχα, ανδρικά και γυναικεία, κλασικά και μοντέρνα, σε όλα τα μεγέθη και σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

Διαθέτουμε πλεκτές ζακέτες, καζάκες, πουλόβερ, μπλούζες και μπλουζοφορέματα τα οποία διατίθενται σε λιανική πώληση μέσα από το e-shop μας καθώς και σε χονδρική πώληση.

Μέσα από συνεχή έρευνα της αγοράς, η ομάδα μας είναι πλήρως ενημερωμένη για τις νέες τάσης της μόδας και για νέα χρώματα έτσι ώστε τα ρούχα μας καθώς να εναρμονίζονται με την τελευταία λέξη της μόδας.

Για την δημιουργία των πλεκτών χρησιμοποιούμε νήματα υψηλής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών, ενώ πλέκονται σε πλεκτομηχανές τελευταίας τεχνολογίας. Οι προδιαγραφές κατασκευή των προϊόντων μας έχουν σαν στόχο τη δημιουργία προϊόντων υψηλής αντοχής, που δεν ξεβάφουν, δεν ξεχειλώνουν και αγκαλιάζουν το σώμα σας με την εξαιρετική εφαρμογή που τους διακρίνει.

Η πολύχρονη παρουσία και εμπειρία στο χώρο, μας έχουν διακρίνεται για την εμπειρία στο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε και εγγυόμαστε άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Καλάθι αγορών